Service

Bij VideoDisplay.nl staat de klant centraal en dit uit zich dan ook in een zeer service gericht onderneming. VideoDisplay.nl is onderdeel van Anatec, een bedrijf dat een sterke positie in Nederland heeft gekregen door het leveren van kwalitatieve en duurzame producten. Naast kwalitatief hoogwaardige producten biedt VideoDisplay.nl ook uitstekende service. U kunt rekenen op goede en vertrouwde ondersteuning, van storingen tot eenvoudige vragen over de software.

Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar met de volgende onderdelen:

Installatie

Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor de installatie en bijbehorende constructie wanneer een product wordt geleverd. Door te werken met een uniek ophangsysteem kunnen de displays moeiteloos worden bevestigd aan masten, zuilen, gebouwen of onze eigen frames. Iedere denkbare situatie is mogelijk.

Service en onderhoud

Bij Anatec kunt u een onderhoudscontract afnemen maar dit is niet noodzakelijk. Met een onderhoudscontract kunnen de systemen ieder jaar een volledige check-up krijgen. Alle onderdelen worden op locatie geïnspecteerd op de juiste werking en veiligheid.

Doordat wij de productie in eigen beheer hebben zijn we in staat zijn om bijna alle onderdelen na te leveren. Zo zorgen wij voor een langdurige service en beperken we de down-time tot een minimum.

Training en begeleiding

Na installatie en configuratie, wordt u en/of uw personeel wegwijs gemaakt met de systemen. Na een uitgebreide demonstratie wordt uw personeel professioneel begeleid om geheel 100% met de producten te kunnen werken. Daarnaast blijven wij altijd beschikbaar voor verdere vragen als servicedesk.

Service verzoek aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bedrijf/vereniging (verplicht)

Aard van de storing (verplicht)

Indien mogelijk foto's van het probleem toevoegen (maximaal 2mb per foto):